• Красимир Янков във Враца: БСП трябва да предложи план за по-добър живот на българските граждани
 • A+ A-
 • „Ние от БСП сме доказали, че повишаваме доходите, защото сме го правили. Още преди 13 години предупредихме, че Борисов ще замрази заплатите и пенсиите. Дянков обяви тогава, че пицата ще е постна. Но тя е такава вече над 10 години. Ние трябва да предложим план за по-добър живот на българските граждани“. Това каза на среща със социалистите от Враца  и региона кандидатът за председател на БСП Красимир Янков. „Наша отговорност е да обявим проект за възстановяване на социалната държава“, добави тои?. По думите му, независимо, че левицата се обявява за алтернатива, тя не се възприема като такава от хората.

  Протестиращите отправят критики не само срещу правителството, но и срещу БСП, обясни тои?.
  По отношение на промените в партията, Красимир Янков заяви, че на първа линия трябва да са наи?-способните и на-почтените. Пред социалистите във Враца тои? се обяви срещу наложилия се модел в партията на използване на лични обиди и квалификации в партията, както и срещу лустрацията.

  „Ние сме в период на отчети и избори, а в БСП няма нито един програмен документ, кои?то да се обсъжда и да се допълва, за да бъде приет от Конгреса и въз основа на него да се определи линията на политиката ни“, каза още кандидатът за председател. Тои? добави, че отговорност за липсата на такъв документ носи ръководството на партията. „Всички леви партии в света се ръководят от колективните си органи. След дебат, мнозинството им взима решение на базата на аргументи. Тогава те се следват и отстояват от цялата партия“ обясни още Янков и добави, че в БСП решенията се взимат еднолично, което изправя пред риск съществуването и?.

 • Facebook коментари
 • реклама


 • Най-четени

  Най-коментирани