• Отлично представяне на гимнастиците от ”Торнадо” на Дунавска перла в Русе
  • A+ A-
  • В зала „Арена Русе“ се проведе Международният фестивал по гимнастика „Дунавска перла” в четири вида спорт – спортна и художествена гимнастика, акробатика и масова гимнастика, с участието на 9 държави.  Единадесет  гимнастика  на КСГ ”Торнадо” Търговище, възпитаници на ЦПЛР-ОДК участваха в четири категории.

    В първа категория до 8г. абсолютен шампион със седем златни медала отново е Мерт Ахмед, следван от Християн Златев и Онур Хикмет в многобоя. Онур Хикмет спечели още един сребърен и три бронзови медала. Даниел Господинов е със сребърен медал на кон с гривни.

    Във втора категория Данаил Руменов е трети в многобоя и с пет медала на уредите, а Християн Василев е вицешампион на висилка. В следващата – трета категория Миркаан Даян Стефанов е с три бронзови медала на уредите, а Радостин Янев с един бронзов. Константин Куцаров е в  призовата шестица на уредите.

    Георги Стоянов се завърна с голям успех! В четвърта категория е трети в многобоя, и спечели два сребърни и три бронзови медала на уредите. Димитър Иванов е в призовата шестица на уредите. Треньорите на клуба Добромир Стойнев, Борислав Илиев и Снежана Стоянова са изключително доволни от представянето на възпитаниците си и бяха лично поздравени от кмета на града Пенчо Милков, който е баща на двама гимнастика от Русе.

  • Facebook коментари