• Седмица до голямата награда от 50 000 лева в Лотарията с касови бележки
 • A+ A-
 • 1207 са участниците от област Търговище, които са регистрирали до този момент 227 хиляди касови бележки за участие в надпреварата за голямата награда от 50 000 лева в Лотарията с касови бележки на НАП. Касовият бон с най-висока сума, който участва в играта, е на стойност 8 380 лева.

  Остават броени дни, в които участниците могат да регистрират касови бележки и да се състезават за наградата от 50 000 лв. Големият късметлия ще бъде изтеглен на 9 декември в ефира на bTV. Потребителите могат да регистрират касови бележки на сайта https://.kasovbon.bg  до 11,59 ч. на 8 декември 2019 г.

  От началото на третия сезон на Лотарията за участие са регистрирани общо от страната над 20 милиона касови бележки на обща стойност 270 милиона лева. Като над 2 милиона от тях са въведени през мобилното приложение на НАП чрез сканиране на нововъведения QR код на бележките.

  Лотарията с касови бележки доби популярност и в социалната мрежа Фейсбук. Там страницата на играта - https://www.facebook.com/kasovbon, има над 7000 последователи.
  В данъчната лотария участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през предходните сезони, данните, които се въвеждат, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.

 • Facebook коментари