• Дарин Димитров: Усетих силния дух на единение
 • A+ A-
 • Кандидатът за кмет от ГЕРБ д-р Дарин Димитров публикува специално обръщение към гражданите на Търговище. Публикуваме го без съкращения и редакция:

  Уважаеми съграждани, скъпи приятели,

  Благодаря Ви за подкрепата! Чух гласа Ви! Усетих силния дух на единение.

  Най-напред искам да изкажа огромната си признателност към всички съграждани, които се включиха във вота. Независимо кого подкрепихте, Вие заявихте волята си гласът Ви да бъде чут.

  Обръщам се и към всички, чието доверие не спечелих и на които предстои да решат кого да подкрепят на балотажа. Искам да разсея всякакви Ваши опасения, тревоги и съмнения.

  Отговорно заявявам, че, ако бъда преизбран за кмет на общината, ще бъда възможно най-добрия стопанин на Търговище. Защото въпреки различията ни, всички ние сме част от Търговище. Всички ние сме една общност. И като такава, и победите, и пораженията ни са общи. Вярвам, че всички бихме избрали победите и прогреса на Търговище и ще се стремим към тях заедно, с всички сили.

  От опит знам и че пътят към просперитета невинаги ще е гладък. Ще има препятствия. Понякога ще има и разногласия. Вярвам обаче, че съединителната нишка винаги ще бъде общото желание за развитие на така обичаните от нас град и община. Желание, което заедно с екипа ми, ще подплатим с работа, работа и пак работа, за да продължи да просперира Търговище.

  За да се случи това, имам нужда от Вашата подкрепа.
  Нека с действията си на 3 ноември и избора на номер 43 в интегралната бюлетина, заявим вярата си, че най-доброто за Търговище тепърва предстои!

  Д-Р ДАРИН ДИМИТРОВ

 • Facebook коментари