• Министър Петкова: Победата на д-р Дарин Димитров още на първи тур, ще бъде победа за Търговище!
 • A+ A-
 • "Един градоначалник трябва да мисли за града си поне за десет години напред, такава визия имаме и ние с моя екип. Направихме много, но и още много има какво да бъде направено. Изборът на 27 октомври е изключително важен, зависи от всички нас. Гласувайте за Търговище, този избор е особено важен", заяви по време на закриването на предизборната кампания кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Търговище д-р Дарин Димитров в кв.Въбел.

  В залата на НЧ "Развитие-1904", д-р Димитров и кандидатите за общински съветници призоваха всички жители на общината да упражнят правото си на глас и да бъдат активни на местния вот в неделя - 27 октомври.

  Този апел в кв.Въбел бе отправен и от министъра на енергетиката Теменужка Петкова и народния представител от ГЕРБ д-р Венка Стоянова.

  "Всеки път, когато дойда в Търговище виждам как се променя града, сами виждате колко много неща се направиха. Търговище е коренно променен и това се дължи изцяло на д-р Дарин Димитров и неговия екип", каза в кв.Въбел министърът на енергетиката Теменужка Петкова.

  Тя добави още, че за нея е чест отново да бъде тук и да даде подкрепата си за втори управленски мандат на д-р Димитров.

  "Кметският избор е много важен, бих казала съдбовен. Призовавам Ви да подкрепим успешния кмет на ГЕРБ, успешният кмет на Търговище - д-р Дарин Димитров. От сърце му пожелавам победа още на първия тур, защото така победата ще бъде за Търговище", категорична бе Теменужка Петкова.

  Д-р Дарин Димитров подчерта по време на срещата, че кампанията на ГЕРБ за община Търговище е преминала изцяло с позитивен характер.

  "При срещите си с нашите избиратели не търсихме недостатъците на другите кандидати и партии, а показахме какво можем, какво сме постигнали и каквя визия имаме занапред. Наясно съм с проблемите и съм готов заедно да ги разрешаваме. Това, което правим е за всички, защото ГЕРБ е партия на хората, която работи за Вас", заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Търговище д-р Дарин Димитров.

  По думите му, с неговия екип продължават да работят, имат иновативни цели и с голяма отговорност ще се стремят да развиват града и малките населени места.

  По време на срещата в кв.Въбел народният представител д-р Венка Стоянова представи листата с кандидати за общински съветници, след което бе подготвена музикална програма за всички присъстващи и гости.

  "С направеното днес, утре Търговище ще бъде. Гласувайте с номер 43 в интегралната бюлетина", с тези думи кандидатът на ГЕРБ за кмет на Търговище д-р Дарин Димитров закри предизборната кампания на партията в общината.

  Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 • Facebook коментари