• Спортът е инвестиция за децата, за младежите, за нашия град
 • A+ A-
 • "Спортът е инвестиция за децата, за младежите, за нашия град. Убеден съм, че това е правилната посока за развитие и ще помагаме с каквото можем на тази сфера и в следващия мандат", каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Търговище д-р Дарин Димитров по време на среща с треньори.

  Заедно с кандидати за общински съветници от партията се срещнаха с треньори от спортните клубове в Търговище.

  Д-р Димитров представи основните акценти от управленската програма за следващия мандат в сферата на образованието, културата и спорта.

  "Виждате колко спортни и детски площадки успяхме да реновираме през последните четири години. Дългоочакваният ремонт на спортната зала също приключи, въпреки възникналите трудности. Има още какво да направим, продължаваме да развиваме спорта в Търговище", каза по време на срещата с треньори д-р Дарин Димитров.

  Той добави още, че в следващия мандат е заложено създаването на общинско предприятие "Спортни имоти", на което да бъде поверена грижата и поддръжката за спортните обекти.
  Създаването на закрит плувен басейн също е сред най-обсъжданите теми в спортния сектор. Д-р Димитров каза още, че е запознат с нуждите на спортните отбори, необходимия ремонт на другата спортна зала в града и др.

  По думите на кандидата на ГЕРБ за кмет на Търговище, оживлението в града по време на състезания е начин да бъдат привлечени повече млади хора в различните спортни дейности.
  "Доказахме, че можем и има много още какво да бъде направено за Търговище и общината. Имаме силите и опита да продължим да надграждаме всичко започнато", заяви д-р Дарин Димитров и апелира треньорите да бъдат активни на местния вот и да гласуват.

  Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 • Facebook коментари