• Рая Матева: Дано си даваме ясна сметка какъв е залогът за града и общината на тези избори
 • A+ A-
 • Силни послания към избирателите отправи кандидатът за кмет от местната коалиция БСП-АБВ Рая Матева по време на официалното закриване на предизборната кампания. Събитието се състоя на площада пред драматичния театър в Търговище и развълнува стотиците граждани.

  Множество емоции поднесоха и от ансамбъл Мизия, които представиха някои от най-красивите си изпълнения. С ритъма на песните и танците те понесоха публиката към краткото изказване на кандидата за кмет. Рая Матева беше категорична, че купувачите на гласове могат да купят само онова, което се продава.

  „Дано си даваме ясна сметка какъв е залогът за града и общината на тези избори. Точно на тези” – подчерта кандидатът. По този начин Матева обърна внимание на избирателите, които са апатични или към онези, които действително мислят да получат скромно облагодетелстване срещу вота си. „Когато сме единни и много ще победим всеки, който се опита да ни сплаши. Повярвайте, най-страхливите са тези, които най-силно насаждат страх” – каза още Рая Матева и допълни: „Те нямат власт над нас. Те нямат шанс срещу свободните и мислещите хора”.

  Тя призова избирателите да бъдат по-смели на 27 октомври и да покажат силата и духа на търговищенци. Рая Матева апелира да се гласува масово и ако сметнат, че номер 67 в бюлетината е верния път към по-доброто на Търговище да го изберат.

  Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 • Facebook коментари