• Дарин Димитров: Доверието на търговищенци се печели, а не се купува!
 • A+ A-
 • "Доверието на търговищенци се печели, а не се купува! Затова бъдете активни на местните избори. Важното е да се гласува", заяви кандидатът за кмет на община Търговище от ПП ГЕРБ пред възрастните хора от Пенсионерски клуб "Никола Симов-Куруто".

  Д-р Димитров и кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ гостуваха на пенсионерския клуб, за да представят листата с кандидати за местния парламент и платформата им за предизборната кампания.

  Кандидат-кметът д-р Димитров постави акцент и на постигнатото в предходния 4-годишен мандат, някои от най-важните инфраструктурни обекти, реализирани успешно, ремонтите на основни улици, изграждането на видеонаблюдение, тротоари, детски и спортни площадки, монтираното осветление и др.

  "Категорично мога да заявя, че сме най-работният екип. Постигнахме не малко и имаме още много идеи за развитието на града и общината, да стават те още по-уютни, модерни и с европейски облик", сподели д-р Дарин Димитров с възрастните хора.
  Те от своя страна му задаваха въпроси по теми за града и политиката, които най-много ги вълнуват.

  "Бъдете все така полезен за общината и съгражданите ни, защото имаме нужда от Вас", с тези думи членове от ПК "Никола Симов-Куруто" се обърнаха към д-р Дарин Димитров в края на срещата. Те му подариха жълт гербер в знак на подкрепа към неговото управление и вложения труд през годините.

  "Жълтият цвят е с символ на доброто, а Вие сте добър човек и управленец.Успех и победа!", пожела председателят на клуба Цветанка Дерменджиева.

  Кандидатите за общински съветници д-р Никола Найденов и Велко Велев също призоваха избирателите от клуба да подкрепят д-р Димитров и неговия екип с номер 43 в интегралната бюлетина.

  Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 • Facebook коментари