• Сей добро с Екофол
 • A+ A-
 • Тържествата за 30-годишнина на фирма Екофол продължиха и днес с кратка церемония по откриването на стенописа, който е дело на Насимо. Произведението на известния художник вече краси фасадата на блок в центъра на Търговище.

  „Духовното е винаги над материалното и за днешния ден оставихме символично да открием стенописа, специално направен от Насимо по поръчка на Екофол” – каза в словото си изпълнителния директор на фирмата Татяна Михайлова.

  Творбата изразява доброто, поставено над сивото и лошото. И как доброто засято, дори във враждебна среда пак може да израсте. Конкретното послание е изписано на глаголица и гласи: „Сей добро”.

  „Ние не знаехме какво ще предвиди Насимо, и тук е вълнуващото, че нашето послание, изписано на табелата е: „Бъдете благословени с магията на доброто” – завърши изпълнителният директор.

  Кметът на Търговище д-р Дарин Димитров също уважи събитието. Той каза, че посланието съвпада с неговата визия за живота и бъдещето. „Времето минава и доброто винаги побеждава” – каза д-р Димитров.

  Главното събитие за годишнината на Екофол ще е утре, 11 септември, в парка „Борово око”, където ще има голям семеен празник за всички служители на фирмата. Очакват се и много гости.

 • Facebook коментари