• Борисов: Виждаш ли как става магистралата - так-так-так. Търговище ще има море
 • A+ A-
 • "Виждаш ли как става магистралата – так-так-так-так. Тука, както го гледаш, август ще го свършат. Работят денонощно. А едно време са стигнали до Правец и са спрели. Нали е приятно така – планина, ливади и след това гледаш как се ражда и как пораства. А в същото време държавния дълг намалява". Това обяснява премиерът Бойко Борисов по време на живо включване от инспекцията му по новия лот на АМ Хемус край Ябланица. Думите най-вероятно са към записващия го. Може би това е личния му пиар Севделина Арнаудова.

  След кратка обиколка премиерът слезе от колата и обърна внимание на събралите се симпатизанти. "Повече от бате Бойко никой не прави" - викна един от тях.

  После Бойко Борисов отпътува за Търговище, където също провери строителството на "Хемус" от Белокопитово до Буховци. Там нова агитка го посрещна с радостни възгласи: „ Бойко! Бойко! Бойко!” В това време Борисов тъкмо разговаряше с медиите и се обърна към тях. „Тихо, че няма да ни пуснат по телевизията” – каза той като сложи пръст пред уста.

  С присъщото си чувство към хиперболата премиерът прогнозира, че до есента на следващата година ще се стига по-бързо до морето. „Търговище ще има море. Ще ходите за един час на морето” – каза той.

  Повече може да видите във видеото

 • Facebook коментари