• Дарин Димитров: Търговище пази живи своите традиционни дух и ценности
 • A+ A-
 • Днес, 14 май, Търговище отбелязва официалния си празник. По този повод кметът Дарин Димитров изпрати поздравителен адрес:

  Уважаеми съграждани, удоволствие за мен е да Ви поздравя по случай официалния празник на Търговище - 14 май. Празник, свързан с вековната традиция на търговищкия панаир, с пролетното пробуждане и предприемчивостта на предците ни.

  С увереност мога да заявя, че Търговище пази живи своите традиционни дух и ценности, но и категорично е отправил поглед напред в бъдещето. С всяка изминала година градът следва своя път на промяна. Промяна към по-добро – за нас, нашите родители и деца.

  Заслугата за това е на всеки един от нас. Както на тези, които безусловно подкрепят решенията, свързани с развитието и модернизирането на общината, така и на тези, които изказват своята критичност.

  Важно е да имаме самочувствие, че обликът на Търговище реално се променя. Да ценим този нов облик. Заедно го градим, обща отговорност е и да го пазим.

  В тази динамична година продължаваме да следваме графика на задачите си, да надграждаме постигнатото. Уверен съм, че и заедно ще се справяме с предизвикателствата, защото гледаме в една посока – напред по пътя на съзиданието. А когато приоритетите са общи, обновлението няма как да не се случи.


  Честит празник, Търговище!


  Д-Р ДАРИН ДИМИТРОВ
  Кмет на община Търговище

 • Facebook коментари