• Красимир Ранков в премиерен спектакъл на търговищкия театър
 • A+ A-
 • Красимир Ранков е гост-звездата в най-новия спектакъл на търговищкия драматичен театър “Моят най-добър приятел". Премиерата ще бъде на 5 октомври от 19 часа.

  Основните теми са семейството, лъжата, изневярата – залог за заплетени ситуации и здрав освежителен хумор. Сюжетът е пределно ясен и с резки комедийни обрати. От една страна имаме добрият и малко наивен Филип, който трудно отказва каквото и да е, а от друга Бернар, неговият най-добър приятел, преуспял, интелигентен, хитрец и манипулатор, който прави всичко възможно за да прикрие изневерите си, дори жертвайки това, което за Филип е най-ценното – приятелството.

  И не само – той поставя под въпрос и брачния живот на приятеля си. Трупайки лъжа след лъжа Бернар довежда ситуациите до почти невъзможни състояния, в които сам се оплита. Така той неволно пада в собствения си капан. В ролята на Бернар можете да видите безупречния владетел на комедийния жанр Красимир Ранков, който виртуозно изпипва и най-малкият детайл на този брилянтен текст. Може ли да издържи голямото и истинско приятелство на толкова много съкрушителни удари и перипетии? И как може да се живее от тук на сетне? Всеки от нас може да даде само един отговор – своя, който е и верният отговор.

  Освен интригуващия сюжет представлението не е за изпускане с още един аргумент. Автор на сценария е съвременния френски комедиограф Ерик Асус. Той двукратен носител на наградата “Молиер” за най-добър жив франкоезичен автор, а през 2014 г. е награден от Френската академия за цялостното му творчество.

  Билетите вече са в продажба на касата на театъра.

 • Facebook коментари