• По - високи степени спечелиха каратисти от Търговище
  • A+ A-
  • В началото на май в София се проведе карате турнир, семинар и изпит за майсторска степен под ръководството на СОКЕ/ пазител на стила/  Хошо  Икеда- второ поколение и сенсей Имазато от Международна федерация  JYOSHINMON в Япония.Член на федерацията е и карате клуб ‘’Тангра’’ - Търговище.

    Представители на клуба бяха сенсей Милен Миланов, Димитър и Владимир Георгиеви, Вяра Димчева, Добромир Стоянов, Цветомир Стоянов и Мартин Иванов.

    В първият  ден  се проведе открит урок- тренировка на клуба пред японската комисия.Последва семинар с основни техники на стила/ кихон / и техники за пластика и добро възстановяване на тялото.В последния ден се проведе изпит за майсторска степен /DAN/.Сенсей Милен Миланов придоби III DAN, а учениците му Димитър Георгиев I –во кю , Вяра Димчева II кю –кафяви колани.

    Спортното събитие завърши с карате турнир по ката в който взеха участие клубове от страната.Добромир Стоянов се класира първи с златен медал в дисциплина до 16 години.Мартин Иванов взе почетното второ място в същата дисциплина.Вяра Димчева спечели второ място и медал в дисциплина + 16.

  • Facebook коментари