• Невероятен случай на търговищкия панаир
 • A+ A-
 • На тазгодишния панаир впечатление направи, че има доста изложители, които представят продукти свързани с билкарството и природолечението. За първи път в Търговище идват Емил Манолов и Мария Маринкова, които представят мистичния камък шунгит.

  Той представлява стъкловидни черни маси, образувани при природно коксуване на въглища. Притежава свойствата електро и топлопроводимост и се счита, че възрастта му е повече от 2 млрд. години. В състава му влизат ванадий, никел, молибден, мед и други. Важното обаче е камъкът има някои невероятни свойства и оказва благоприятно въздействие върху общото състояние на човека. Изложителите твърдят, че пред очите им се случва чудо с момиче, което е използва специални хармонизатори направени от камъка.

  Момичето има проблем и не може да диша добре. То се спира на щанда с близки и поглежда скептично към продуктите от черния камък. Все пак решава да опита хармонизаторите и само след десет минути се обръща към майка си с думите: „Мамо аз дишам!” Дори Емил Манолов остава смаян от случката. „За мен това е истинско чудо и не мога да си го обясня” – сподели той и допълни: „Освен по този начин, че ако е имало някаква запушена чакра, хармонизаторите помагат за отпушването им”. Манолов допълни, че за толкова кратко време това е истинско чудо.

  Друг гражданин, който опита хармонизаторите сподели, че се чувства много добре. „Имам проблем с носа и синозит, а сега дишам много по-леко” – каза той.

  Аудио: (1) Емил Манолов разказва повече за камъка и любопитния случай, (2) Гражданин след използването на хармонизаторите.

 • Facebook коментари
 • Най-четени

  Най-коментирани